Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Lou van der Hoeven overleden

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: donderdag 24 december 2020 13:51
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 333

Wij ontvingen het droevige bericht dat in de leeftijd van 92 jaar Lou van der Hoeven plotseling is overleden. Een bericht om even stil van te worden. Helaas kunnen we door de corona niet aanwezig zijn bij de crematie van de man die zoveel voor de club heeft betekend. Hij laat een hele reeks vrienden achter. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies vooral met de aankomende feestdagen.

Lou heeft enorm veel voor Zwart-Wit betekend. In 1955 werd hij trainer van een club waar weinig eer aan te beleven leek. Er werd gespeeld in de 4e klas, zonder veel uitzicht op een betere toekomst. De gezellige oude groep leek die ook iet na te streven en op de trainingen was zelden een compleet elftal aanwezig. Tot er plotseling een groep jonkies zich aandiende die bereid was om, weer of geen weer, op het veld achterin Varkenoord twee keer per week te komen trainen, ook al ontbrak er vooral in de winter een kleedruimte met warm water en behoorlijke verlichting buiten. Het was Lou die de groep wist te enthousiasmeren.

Lees meer: Lou van der Hoeven overleden

Laatste reünie twee jaar geleden

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 15:17
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 299

Het is deze maand precies twee jaar geleden dat we de laatste reünie hadden. Vijftien jaar eerder was het officiële einde van de club gekomen. De club bestond niet meer, maar veel leden hadden nog altijd het gevoel dat ze elkaar nog hadden, de mensen met wie ze zoveel herinneringen deelden. En elk jaar in november herleefden de oude tijden weer. In zeker opzicht bestond de club dan nog even. Vijftien jaren lang. Uiteraard kwamen er langzamerhand minder mensen. Ieder jaar hoorden we dat er oude vrienden ons ontvallen waren. Door de werkgroep werd het besluit genomen ermee te stoppen. Een moeilijk besluit. Het was of de club nu voor de tweede keer ophield te bestaan. Hoe belangrijk Zwart-Wit voor veel mensen was geweest bleek wel op die laatste reünie. Er waren nog rond de 120 mensen op afgekomen. En met elkaar is er afscheid van de club genomen. Nu definitief.


Namens de laatste werkgroep van de club mocht Jan Sintemaartensdijk de slotwoorden uitspreken in een doodstille kantine, omdat iedereen de ernst van het moment voelde.

Lees meer: Laatste reünie twee jaar geleden

Rens de Roon overleden

Afgelopen maandag, 16 november 2020, is overleden op 83 jarige leeftijd Rens de Roon, geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.
Rens voetbalde jaren bij de Vaanclub en hij wordt herinnerd aan zijn positieve instelling, optimisme en warme persoonlijkheid.

Wij wensen de familie veel sterkte bij de komende uitvaart en veel kracht toe om met dit verlies te leren omgaan.

A.s. vrijdag 20 november is de uitvaart live te volgen via de volgende link: https://deuitvaartlive.nl/roon

Tekst van de rouwkaart klik op lees meer >>>

Lees meer: Rens de Roon overleden

Nieuws

Het laatste KNVB nieuws

District West I

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
754370

Zoeken

Wie is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal