Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Kees de Haan benoemd Lid in de Orde van Oranje Nassau

Tijdens de dankdienst voor het leven van Kees de Haan op donderdag 1 februari jl. mocht zijn broer, Gerard de Haan, een brief voorlezen van het kabinet van de burgemeester van Rotterdam waarin stond vermeld dat het Zijne Majesteit heeft behaagd om Kees de Haan te benoemen als Lid in de Orde van Oranje Nassau, vanwege zijn vele verdiensten voor de Gereformeerde Kerk van Lombardijen, de KNVB, Roparun en de voormalige voetbalvereniging Zwart-Wit’28.

Lees meer: Kees de Haan benoemd Lid in de Orde van Oranje Nassau

In Memoriam Kees de Haan

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: donderdag 01 februari 2018 01:29
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 366

Via de pers vernamen wij dat Kees in de leeftijd van 77 jaar is overleden. We wisten al dat hij ernstig ziek was. Jarenlang was Kees een bekende persoon bij Zwart-Wit en dat niet alleen vanwege  zijn lichaamslengte.  Zelfs niet alleen doordat hij jarenlang speaker was bij de wedstrijden van het eerste elftal waardoor vrijwel iedereen zijn stemgeluid kende en herkende.  Nee, dan zouden we zijn grote inzet voor de club tekort doen. In 1968 zien we voor het eerst zijn naam  vermeld bij de redactie van het clubblad. Hij heeft zich daar  vele jaren verdienstelijk gemaakt. Kees had wel iets met het geschreven woord. In het verlengde daarvan werd Kees de PR-man van de club die de contacten onderhield met de pers en bij thuiswedstrijden  de journalisten ontving en hen voorzag van alle informatie die ze nodig hadden.

Lees meer: In Memoriam Kees de Haan

Kees de Haan overleden

Afgelopen zaterdag 27 januari 2018 is na een kortstondig ziekbed oud-zwartwitter, Kees de Haan overleden op 77e jarige leeftijd. Op donderdag 1 februari om 10:45 uur is er in de Petrakerk aan de Pliniusstraat 21 te Rotterdam-Zuid een dankdienst. Na afloop is er de gelegenheid tot condoleren. Ingevolge de wens van Kees zal de begrafenis in besloten kring plaatsvinden.
U kunt ook een berichtje achterlaten op het condoleance register, zie verderop.

Op 17 december 2015 werd Kees de Haan benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Kees was bijna 40 jaar lid van de tuchtcommissie. Op 24 augustus 1994 werd hij bij Zwart-Wit'28 benoemd tot lid van verdienste en hij was in het jaar 1999 ook Voorzitter. Bij Zwart-Wit'28 was hij jarenlang de pr-man, van omroepen tot het maken van de clubbladen! Voor zijn activiteiten bij Zwart-Wit'28 was hij freelance-verslaggever bij dagblad De Rotterdammer.

Lees meer: Kees de Haan overleden

Lodewijk van der Linden door KNVB onderscheiden

Op De 74-jarige Ridderkerker Lodewijk van der Linden is tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging door de KNVB onderscheiden. Hij is benoemd tot Scheidsrechter van Verdienste. De hoogste onderscheiding voor scheidsrechters bij de KNVB.

In 1957 was hij lid van het Rotterdamse Zwart Wit ’28 en floot toen wekelijks wedstrijden voor zijn club. Later ging hij voor de RVB en KNVB fluiten. Sinds een paar jaar is hij coach en begeleider van assistent-scheidsrechters. Voor zijn verdiensten voor de KNVB heeft hij een oorkondecertificaat ontvangen. De verraste Van der Linden kreeg de versierselen en ingelijste oorkonde overhandigd door KNVB-ambassadeur Walter Hunsche.

Lees meer: Lodewijk van der Linden door KNVB onderscheiden

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
448859

Zoeken

Wie is online

We hebben 2 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal