Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Meindert Leerling overleden

Ik las in de krant dat Meindert Leerling is overleden. Men noemt hem omdat hij indertijd fractieleider in de Tweede Kamer was van een van de voorgangers van der Christen Unie. Wij noemen hem hier om een andere reden.
Meindert was oorspronkelijk sportjournalist en voelde zich principieel verbonden met het zaterdagvoetbal. Hij maakte Dagblad De Rotterdammer tot de krant waar alles over het zaterdagvoetbal tot in alle details beschreven werd en wedstrijden als die van Zwart-Wit, Quick Boys en IJsselmeervogels met grote koppen de sportpagina’s openden. Hij stopte toen zijn krant fuseerde met Trouw en er ook over Ajax en Feyenoord geschreven moest worden. Voor principiële Meindert een reden om ontslag te nemen.

Lees meer: Meindert Leerling overleden

Leo Groeneveld overleden

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: zaterdag 13 maart 2021 13:09
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 249

Op 11 maart is op 79-jarige leeftijd overleden ons oud-lid Leo Groeneveld. Leo was een van die leden die zelden of nooit een bal trapten maar die er altijd waren. De mensen zonder wie een vereniging niet kan voortbestaan en die de club met hun arbeid en hun financiële steun groot maakten.
Leo was er altijd en al heel lang, zelfs al in de tijd voor de grote kampioenschappen. Hij was ook nog op onze laatste reünie, steeds omringd door vrienden.

Lees meer: Leo Groeneveld overleden

Laatste reünie twee jaar geleden

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 15:17
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 499

Het is deze maand precies twee jaar geleden dat we de laatste reünie hadden. Vijftien jaar eerder was het officiële einde van de club gekomen. De club bestond niet meer, maar veel leden hadden nog altijd het gevoel dat ze elkaar nog hadden, de mensen met wie ze zoveel herinneringen deelden. En elk jaar in november herleefden de oude tijden weer. In zeker opzicht bestond de club dan nog even. Vijftien jaren lang. Uiteraard kwamen er langzamerhand minder mensen. Ieder jaar hoorden we dat er oude vrienden ons ontvallen waren. Door de werkgroep werd het besluit genomen ermee te stoppen. Een moeilijk besluit. Het was of de club nu voor de tweede keer ophield te bestaan. Hoe belangrijk Zwart-Wit voor veel mensen was geweest bleek wel op die laatste reünie. Er waren nog rond de 120 mensen op afgekomen. En met elkaar is er afscheid van de club genomen. Nu definitief.


Namens de laatste werkgroep van de club mocht Jan Sintemaartensdijk de slotwoorden uitspreken in een doodstille kantine, omdat iedereen de ernst van het moment voelde.

Lees meer: Laatste reünie twee jaar geleden

Nieuws

Het laatste KNVB nieuws

District West I

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
796841

Zoeken

Wie is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal