Koninklijke onderscheidingen voor Jan en Wim

Jan SintemaartensdijkOp vrijdag 25 april 2008 werden Jan Sintemaartensdijk (FOTO) in het stadhuis te Ridderkerk door de burgemeester de versierselen uitgereikt, behorende bij de onderscheiding c.q. benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Jan kreeg die onderscheiding i.v.m. zijn maatschappelijke betrokkenheid bij zijn functie in het onderwijs alsmede bij zijn pro deo werk voor de kerk te Ridderkerk en bij zijn langdurig functionneren bij de RCVV Zwart-Wit`28 te Rotterdam.
Jan en echtgenote ondergingen de ceremoniéle plichtplegingen met blijdschap en gepaste trots. Wij bieden beiden onze hartelijke felicitaties aan.

Dinsdag 7 oktober 2008 werd Wim Troost tijdens een afscheidsreceptie t.g.v. zijn 50 jarig dienstverband bij Provimi, door de burgemeester van Oud-Beijerland medegedeeld dat het H.M. de Koningin had behaagd hem te benoemen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. 
Wim begon zijn loopbaan bij Provimi in 1958 als jongste bediende en eindigde als Algemeen directeur binnen- en buitenland.Tijdens zijn dienstverband groeide het bedrijf tot 8500 werknemers met 187 vestigingen over de gehele wereld. 
Naast zijn zakelijke aktiviteiten had hij volgens de burgemeester ook zijn sporen in het maatschappelijk leven verdiend. Hij was vele jaren voorzitter van de jeugdafdeling van onze club. Daarnaast 11 jaar penningmeester van de KNVB Afd. Rotterdam en vervolgens 5 jaar lid van het bestuur amateurvoetbal te Zeist. Thans is hij voor de KNVB nog lid van het bestuur van het NOC/NSF en is hij (als vertegenwoordiger van de KNVB) lid van de Nationale Sport Totalisator.
Tot op het eind was hij lid van onze club, was Provimi talloze jaren een grote sponsor voor onze club en sponsort hij nog steeds onze jaarlijkse reünie.