Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Een clubvriend in nood

Op woensdag 27 januari j.l. kwam er via RTV Rijnmond een uitzending, waarbij de schijnwerper werd gericht op een gezin in de regio. Man met een totale dwarsleasie tengevolge van een verkeersongeval, Zijn vrouw die binnenkort voor een operatieve ingreep in het ziekenhuis wordt opgenomen, is daarna met herstel zes weken uit de roulatie. Deze moeder van het gezin met vier kinderen werkte voordat haar man dat verkeersongeval overkwam. Zij nam ontslag om als mantelzorgster voor haar man en kinderen te zorgen. Als zodanig kreeg het gezin van gemeentewege (W.M.O.) een financiele toelage. Nu zij binnenkort door die operatieve ingreep ca 6 weken niet kan werken, komt deze toelage, 2.500.euro totaal, te vervallen.

Aan het einde van deze uitzending, werd een beeld van het gezin getoond. Het bleek het gezin van ons oud-lid DANIEL CASANOVA te zijn.

 


De familie Casanova, destijds wonende op de Oldegaarde was een echte Zwart-Wit`28 familie. Zowel Daniel als zijn broer Andres, brachten het van F pupil tot aan het 1e elftal. Vader Casanova fungeerde elke zaterdag als scheidsrechter of fungeerde als chauffeur naar een uitwedstrijd. Mevrouw Casanova was altijd present bij de wedstrijden van haar kinderen. Vader en moeder zijn teruggekeerd naar Tenerife.

Toevalliger wijze werd deze Rijnmond Sport uitzending ook bekeken door :

Frank Jansen, oud -1e elftal speler, wonende Abdijweide 2, 3223 - CG - Hellevoetsluis. Telefoon 0181 - 32.61.77

en

Mw. Jeanette Roelofs – van Doorn, Schaarweide 23, 3076 RA – Rotterdam, telefoon: 010 – 485.34.54

BANKNUMMER NL 88 INGB 00 00 11 78 43

Daar beide families met elkaar bevriend zijn besloten zij om navraag naar de situatie te doen bij het W.M.O. loket in Hoogvliet, waar Daniel woonachtig is. Daar werd hun bevestigd dat de gemeentelijke toelage bij opname van de echtgenote van Daniel wordt stopgezet.
Frank en Jeanette besloten toen om via de website een oproep te doen aan de sportvrienden uit het verleden. om Daniel aan die 2.500.euro te helpen door via de website uiting te geven van hun medeleven aan een vroegere sportvriend.

Mochten er onder de lezers mensen zijn die in de doolhof van wettelijke bepalingen alsnog een mogelijkheid zien om via een gemeentelijke regeling een toelage te verkrijgen, dan wordt U verzocht contakt op te nemen met hetzij Frank Jansen, hetzij via Jeanette. Hun telefoonnummers zijn in deze brief vermeld. Tot op heden hebben zij alleen maar gesloten loketten gevonden.

Op grond van bovenstaande wordt U verzocht om, indien dat voor U mogelijk is, een financiele bijdrage te leveren op het het bankbummer van Jeanette Roelofs-van Doorn onder vermelding van: “Daniel Casanova.”.
Het zou voor hem een licht in de duisternis zijn!!


Met vriendelijke groeten,

Mw. J. Roelofs – van Doorn
A.F. Jansen
H.Troost

 

Wilt U de Uitzending nog zien, dan kunt U terecht bij Radio Rijnmond Uitzending Gemist. Klik hier voor een korte uitzending.

Nieuws

Het laatste KNVB nieuws

District West I

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
595281

Zoeken

Wie is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal