Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Update over de heer Troost

Eind juni is de heer Henny Troost verhuisd naar Huys te Hoecke (nieuw adres zie lees meer).
Momenteel gaat het redelijk goed met hem, al kan hij niet meer lopen en zit dus in een rolstoel. De fysiotherapeut zegt dat hij flink moet trainen om dit zo te houden.

De tumor in de nieren heeft de afgelopen tijd opgespeeld en daar is meneer Troost dan goed beroerd van. Op dit moment is de tumor weer rustig dus probeert hij weer een beetje van alledag te genieten. Afgelopen zaterdag (20 augustus) trad er een senioren orkest op bij hem in het tehuis met daarna een barbecue en daar heeft hij heerlijk van genoten (zie foto rechts).

De dochters van meneer Troost willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle Zwart-witters te bedanken die hem een kaartje sturen, bellen of bij hem op bezoek gaan. Het is overweldigend en hij geniet daar met volle teugen van.

 

Nieuw adres De heer Troost

Huys te Hoecke

Afdeling Somatiek, Kamer 20
Zomerplein 17
3297SE Puttershoek
Zijn telefoonnummer is 078-6762467.

Bron info ontvangen van dochters Laurie en Henny

 

24-05-2016: Beste Zwart-Wit vrienden Hier een update hoe het is met mijn vader, de heer Henny Troost, die momenteel verblijft in Intermezzo Zuid. Ten eerste wil hij iedereen bedanken voor de bezoekjes en de vele kaarten en telefoontjes die hij heeft mogen ontvangen. Sinds 1 april zit onze vader dus in Intermezzo Zuid. Er is een indicatie aangevraagd en als dat bekend is (dit kan nog ongeveer 4 weken duren) kunnen wij doorschakelen en voor hem kijken of er een plaatsje is in huis 't Huys te Hoecke in Puttershoek. We hopen dat de wachtlijst niet te lang is. Terug naar huis is voor hem geen optie.

Hoe treurig het ook is zijn lichaam laat hem in de steek. Maar zijn verstand is nog prima. Hij geniet ervan als er Zwart witters op bezoek komen en haalt dan herinneringen op met hun over zijn cluppie. Er zijn er al heel wat geweest waarvoor nogmaals onze dank. Wilt u hem bezoeken neem dan even contact op met Hennie Kroos tel: 0642714854 of stuur haar een sms of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Laurie Puype tel 0612816290 of stuur een sms of Whats App of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke Groet,
Laurie Puype

 

05-04-2016: Enkele weken geleden was de heer Henny Troost opgenomen in het ziekenhuis en inmiddels overgeplaatst naar Intermezzo Zuid. Stuur hem svp een kaartje want dat kan die wel gebruiken. Hij zal eind van de week bericht krijgen wat ze met hem gaan doen, want er is een tumor geconstateerd in zijn nieren. Je mag hem uiteraard ook bezoeken, maar maakt dan eerst eventjes een afspraak bij zijn dochter Henny. Zie verderop voor telefoon gegevens.
Met een kaartje weet hij tenminste dat er nog aan hem gedacht wordt, en waar hij misschien een beetje van opvrolijkt. Voor adresgegevens ......

Nieuws

Het laatste KNVB nieuws

District West I

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
595285

Zoeken

Wie is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal