Internationals van Zwart-Wit'28 in de Wall of Fame

Uitkomen voor Oranje is het hoogst haalbare dat je als voetbalster kunt bereiken. De KNVB is trots op alle 1356 internationals die sinds de allereerste interland op 30 april 1905 voor Oranje zijn uitgekomen op het veld of in de zaal.
Zwart-Wit'28 telt een 8-tal ex-internationals namelijk Sandra van Tol (82), Shirley Smith (60), Sandra Muller (55), Sandra Keereweer en Sandra Roos (beiden 25 caps), Saskia van de Velde (11), Anja Eisses (1) en Milka Ruperti (1). Milka Ruperti, Sandra Keereweer en Saskia van de Velde hebben allen ook in de zaal een officiele interland gespeeld in 1990 tegen Belgie. Ook de Zaalvoetbalsters worden vermeld. Sandra en Saskia worden dus tweemaal vermeld.
Deze vrouwen behoren tot een unieke groep Nederlanders.


De KNVB wilt al hun ex-internationals en ex-bondscoaches graag eren met een plek op de KNVB Campus in Zeist. Hiervoor is de Oranje Wall of Fame ontwikkeld waarop ook jouw naam vermeld staat. Op 30 april, 114 jaar na de allereerste interland, onthullen de KNVB deze Wall of Fame. Dat doet KNVB natuurlijk graag samen met de personen waar het om draait en heeft alle internationals hiervoor uitgenodigd.