Zoeken

Zoeken

Memorial werd onthuld op 12 maart 2011.

Zwart-Wit'28 kreeg ook een eigen naamsbordje.

Het voetpad ligt bij de Memorial

Feyenoord bezocht De Vaan op 29 juli 2003

tgv het 75-jarig bestaan. Het werd 0-6.

Vrouwenafdeling door de jaren heen!

Heren 1 door de jaren heen!

Aart Bonninga overleden

Op donderdag 5 mei 2022 is Aart Bonninga overleden op 71-jarige leeftijd na een ernstige ziekte van enkele maanden. Aart was van 1982-1988 penningmeester en is later in 2001 nog korte periode secretaris geweest.

Op 12 mei 2022 om 14:30 uur in het Uitvaartcentrum Monuta Memoriam vindt de uitvaart plaats. Na afloop is er gelegenheid tot het delen van herinneringen.

Lees meer: Aart Bonninga overleden

RIP Aart Thijsebaard

 • Categorie: Nieuws
 • Gepubliceerd: dinsdag 15 maart 2022 11:23
 • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
 • Hits: 191

Ter informatie op 16 februari 2022 is Aart Thijsebaard overleden op 80-jarige leeftijd.
Aart is meer dan 50 jaar lid geweest van Zwart-Wit'28. Hij kwam ook uit de voetbalfamilie Thijsebaard, zijn vader Frans heeft vele functies binnen de club vervuld en broer Wim speelde ook jarenlang voor Zwart-Wit'28.

Aart had naast het voetballen vele werkzaamheden als vrijwilliger voor de club uitgevoerd, zo was hij jarenlang wedstrijdsecretaris van de jeugdafdeling. En op trainingsavonden was hij met vrouw Tonny werkzaam achter de bar in de kantine.

Lees meer: RIP Aart Thijsebaard

Laatste reünie twee jaar geleden

 • Categorie: Nieuws
 • Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 15:17
 • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
 • Hits: 3270

Het is deze maand precies twee jaar geleden dat we de laatste reünie hadden. Vijftien jaar eerder was het officiële einde van de club gekomen. De club bestond niet meer, maar veel leden hadden nog altijd het gevoel dat ze elkaar nog hadden, de mensen met wie ze zoveel herinneringen deelden. En elk jaar in november herleefden de oude tijden weer. In zeker opzicht bestond de club dan nog even. Vijftien jaren lang. Uiteraard kwamen er langzamerhand minder mensen. Ieder jaar hoorden we dat er oude vrienden ons ontvallen waren. Door de werkgroep werd het besluit genomen ermee te stoppen. Een moeilijk besluit. Het was of de club nu voor de tweede keer ophield te bestaan. Hoe belangrijk Zwart-Wit voor veel mensen was geweest bleek wel op die laatste reünie. Er waren nog rond de 120 mensen op afgekomen. En met elkaar is er afscheid van de club genomen. Nu definitief.


Namens de laatste werkgroep van de club mocht Jan Sintemaartensdijk de slotwoorden uitspreken in een doodstille kantine, omdat iedereen de ernst van het moment voelde.

Lees meer: Laatste reünie twee jaar geleden

Archief ZW'28 verhuisd naar Stadsarchief Rotterdam

 • Categorie: Nieuws
 • Gepubliceerd: zaterdag 10 augustus 2019 07:59
 • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
 • Hits: 3200

Woensdag 7 augustus 2019 werd het archief van R.C.V.V. Zwart-Wit'28 verhuisd naar het Rotterdams Stadsarchief.

Van het oorspronkelijke archief was gelukkig een flink deel gered na de brand in ons clubhuis. Vooral dankzij de inzet van Miep en Kees Kool zijn er ook veel foto’s gered uit halfverbrande albums. Vanaf 2004 had het archief een plekje gevonden in het huis van de familie Kool.

De verantwoordelijke man van het stadsarchief kwam zelf mee inpakken. Dick Steenstra hielp mee om de hoeveelheid papieren in grote verhuisdozen te verpakken.

Lees meer: Archief ZW'28 verhuisd naar Stadsarchief Rotterdam

Nieuws

Het laatste KNVB nieuws

District West I

Gallery - Memorial onthulling

Gallery - Video's

Gallery - Sportpark De Vaan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
875805

Zoeken

Wie is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal