Zoeken

Zoeken

Slecht nieuws uit Zeist

Het doek is voor Zwart Wit ’28 definitief gevallen. Hoewel enkele leden nog pogingen hebben gedaan de uit de competitie genomen vereniging een doorstart te laten maken, heeft het bestuur amateurvoetbal van de KNVB vastgehouden aan de beslissing de vereniging uit de competitie te nemen. Het bestuur heeft tevens besloten wat de consequenties zijn van het verdwijnen van de Rotterdamse zaterdagclub.

Alle wedstrijden die de elftallen/teams van Zwart Wit ’28 dit seizoen hebben afgewerkt worden beschouwd als niet gespeeld en de betreffende elftallen/teams als gedegradeerd. Indien in klassen waar met periodestanden wordt gewerkt door het wegvallen van Zwart Wit ’28 een oneven aantal teams overblijft,wordt de competitie gespeeld over twee periodes.

Voor de competitie in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal, waarin het eerste elftal van Zwart Wit ’28 uitkwam, betekent dit dat Spakenburg, winnaar van de eerste periode in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal, wordt aangemerkt als winnaar van de (fictieve) derde periode. De resultaten van de wedstrijdronden 1 tot en met 13 wijzen uit wie zich winnaar van de eerste periode mag noemen en ronden 14 tot en met 26 bepalen wie de tweede periodetitel wint.

In het toernooi om de Amstel Cup voor amateurs komt de positie van het eerste elftal van Zwart Wit ’28 te vervallen. In de volgende ronde van het toernooi in district West II wordt één team vrijgeloot.

Voor alle spelers en speelsters van Zwart Wit ’28, met uitzondering van senioren mannen die minimaal één wedstrijd in de basisopstelling zijn begonnen van het eerste of tweede elftal, geldt dat zij dit seizoen individueel of collectief overschrijving kunnen aanvragen naar een andere vereniging. Het bestuur is tot dit besluit gekomen om in alle klassen een sportief competitieverloop te waarborgen.

Dames en BVV Barendrecht geven het nog niet op!
Voor de dames is dit een forse teleurstelling, vooral die van het eerste team. Zij hadden gehoopt onder de vlag van Barendrecht de competitie gewoon te kunnen afmaken, met gezien de klassering ook kans op promotie naar de eerste klasse. Hoewel het team formeel uit de 2e klasse degradeert, zal de KNVB rekening houden met de wensen van de club en de dames, en is het absoluut niet uitgesloten dat komend seizoen dan in een hogere klasse dan de derde klasse zal worden gevoetbald. Het bestuur van Barendrecht zal zich daar met de betreffende dames sterk voor maken. Het bestuur van de BVV beraadt zich sowieso op de situatie, en zal mogelijk toch nog stappen ondernemen om te proberen de huidige positie van dames 1 in de tweede klasse, met het recht op promotie, te handhaven. Nadere informatie volgt zodra er meer overleg is geweest.

Overschrijven cq. betalingsachterstand
Spelers die naar een andere club willen, vragen bij die Vereniging een overschrijvingsformulier aan. Dit formulier vullen ze in en laten ze ook door hun nieuwe club invullen. Dit formulier zendt de desbetreffende vereniging naar de KNVB dan toestemming geeft, tenzij ze op onze website staan als achterstallige betaler. Indien de speler achterstallig is, wordt het formulier geblokkeerd totdat de speler betaald heeft bij Zwart-Wit'28. 
Voor de lijst met niet-betalende spelers zie hieronder.

Uitgezonderd van overschrijving zijn spelers van het 1e en 2e die als basispeler uitgekomen zijn voor Zwart-Wit '28. Zie lijst >>>>>

Het betalen van de achterstallige contributie en het laten tekenen van de overschrijvingsformulieren kan op elke dinsdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur bij BZC'95, voorlopig tot eind februari 2004. Heb je al betaald, neem dan een betalingsbewijs mee ter controle. Tot op heden hebben deze personen nog niet betaald.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
727274

Zoeken

Wie is online

We hebben 8 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal