Zoeken

Zoeken

Uitkomst BALV

De allerlaatste ledenvergadering van r.c.v.v. Zwart-Wit'28 dinsdagavond in de kantine van onze buren BZC'95 werd redelijk goed bezocht. De leden hebben het interim-bestuur hun fiat gegeven om faillissement aan te vragen van de vereniging. De uitspraak zal door de rechtbank in Rotterdam  naar alle waarschijnlijkheid vrijdag of dinsdag plaatsvinden. Daarna zal een curator de zaken verder afhandelen.
De volgende jubilarissen werden in het zonnetje gezet: E. Nederlof (25 jaar), G. Barendrecht, Mees Hoogerwerf, Th. van Krimpen en A. Thijsebaard (40 jaar), Cees Kool, Jan Nieuwstraten [niet aanwezig]  en Jan van der Wel (50 jaar), Cor Vaandrager [niet aanwezig] (60 jaar), en Ad van Diggelen (65 jaar).

 

Zwart-Wit'28 leeft voort .............
Ook werd er op de vergadering bekend gemaakt dat de webbies van deze site het voornemen hebben om de clubwebsite voort te zetten. Zij denken dan aan een Historisch Archief (76 jaar geschiedenis van Zwart-Wit'28), alsmede een interactieve site voor oud-zwartwitters. Naast dit idee zijn er ook plannen om een soort stichting in het leven te roepen waardoor leden en oud-leden contact met elkaar kunnen blijven houden. Wordt vervolgd...........

Bron foto Joep van der Pal/ Cor Vos - Erevoorzitter Henny Troost (tweede van links) heeft het moeilijk als de leden vergadering van Zwart Wit ’28 besluit het faillisse ment aan te vragen.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
727275

Zoeken

Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal