Zoeken

Zoeken

Over en uit.......

Zoals bekend zat er in de kas van onze vereniging te weinig geld om de maandelijkse rekening van de KNVB te kunnen betalen, waardoor afgelopen zaterdag al duidelijk was dat alle teams van Zwart-Wit ’28 met ingang van het komende weekend waarschijnlijk uit de competitie zouden worden gehaald.

Hoewel er nog een laatste actie op touw was gezet door mensen die deze rekening wilden betalen buiten het bestuur om, liep deze actie op niets uit omdat de KNVB alleen met het Interim-bestuur van Zwart-Wit ’28 zaken wilde doen. Vervolgens heeft het bestuur, hiervan op de hoogte gesteld door een van onze webmasters, aangeboden om het geld van deze sponsorgroep in ontvangst te nemen en door te sluizen naar de KNVB.

Nadat aan de eerste afspraak geen gehoor werd gegeven door de betrokken sponsorgroep is er vanmorgen opnieuw contact geweest tussen het bestuur en Anne Faasse, die aangaf de groep - die de club wilde redden - zich nog aan het beraden was. Ongeveer half een vanmiddag was de kogel blijkbaar door de kerk: toen kreeg onze penningmeester te horen dat er definitief werd afgezien van eventuele verdere donaties. Zoals het er nu uitziet, mogen wij morgen dus een brief verwachten, waarin de KNVB aangeeft haar voorgenomen besluit te zullen bekrachtigen.

 E.e.a. betekent dat de geplande Instuif (zaterdag a.s.) dan inderdaad zal doorgaan. Deze vindt plaats van 12.00 - 17.00 uur op het sportpark.

Door: Anja Eisses, 
Plv. secretaris

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
727257

Zoeken

Wie is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal