Zoeken

Zoeken

Gevolgen uitsluiting Zwart-Wit'28 snel bekend

De KNVB beraadt zich de komende week op de gevolgen van de uitsluiting van de Rotterdamse vereniging RCVV Zwart Wit ’28. Als gevolg van een betalingsachterstand bij de KNVB en gelet op de bedragen die verschillende schuldeisers van de vereniging tegoed hebben, besloot de bond Zwart Wit ’28 uit de competitie te halen.De KNVB laat Zwart Wit ’28 op korte termijn weten wat de gevolgen zijn van deze uitsluiting. Dan volgt ook uitsluitsel voor wat betreft de stand in de klassen waarin teams van Zwart Wit ’28 uitkwamen, eventuele periodetitels en de promotie- en degradatieregeling.

Leden van Zwart Wit ’28 die uitkwamen in categorie B, de zogenaamde recreatieve spelers, kunnen met inachtneming van de huidige reglementen in aanmerking komen voor dispensatie bij een overschrijving naar een andere vereniging. Gelet op de zeldzaamheid van uitsluiting van een gehele vereniging en de verstrekkende gevolgen hiervan laat de KNVB het bestuur van Zwart Wit ’28 eerst volgende week weten welke regeling van kracht is voor de spelers die uitkwamen in categorie A (prestatieve spelers).

 

Onder de A-categorie vallen heren 1, heren 2 en dames 1. 
Onder de B-categorie vallen alle pupillen, junioren en overige senioren elftallen.
Spelers die naar een andere club willen, vragen bij die Vereniging een overschrijvingsformulier aan. Dit formulier vullen ze in en laten ze ook door hun nieuwe club invullen. Dit formulier zendt de desbetreffende vereniging naar de KNVB die voor de B categorie spelers dan toestemming geeft, tenzij ze op onze website staan als achterstallige betaler. Indien de speler achterstallig is, wordt het formulier geblokkeerd totdat de speler betaald heeft bij Zwart-Wit'28. 
Voor de lijst met niet-betalende spelers zie hieronder.

Zwart-Wit'28 zal een spreekuur in stellen waar men kan betalen dan wel een betalingsbewijs kan laten zien dat men betaald heeft. 

Bron tekst www.knvb.nl 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
727271

Zoeken

Wie is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal