Zoeken

Zoeken

Nieuws

Overleden Co Kreft-de Kramer

Vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van haar mochten ontvangen, geven wij u kennis van het overlijden van onze lieve moeder, schoonmoeder, oma en partner


Jacoba Adriana Kreft-de Kramer, weduwe van Nico Kreft
in de leeftijd van 80 jaar.De crematieplechtigheid zal plaatsvinden donderdag 20 juli om 10:30 uur in de aula van crematorium "Rotterdam", Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid.

Lees meer: Overleden Co Kreft-de Kramer

Ter herinnering aan Cees Wander

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: donderdag 01 december 2016 06:31
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 629

Als je terugdenkt aan mensen uit het verleden, schiet je meestal een enkel voorval te binnen. Een gebeurtenis die tekenend is voor die persoon. Mij overkwam dat toen ik hoorde dat Cees Wander was overleden.
Ineens gingen mijn gedachten terug naar die zaterdag in de herfst van 1975. We speelden thuis tegen RVVH. Het was zo’n wedstrijd waarbij alles niet liep zoals het moest, niet voor de spelers en niet voor het publiek dat zich al had neergelegd bij een nederlaag op eigen veld toen de klok al het einde naderde.

En toen gebeurde het. In een wanhoopspoging om in die laatste zes minuten nog iets te doen aan de 1-2 achterstand beende laatste man  Cees Wander naar voren.

Lees meer: Ter herinnering aan Cees Wander

De voetbalcarriere van Cees Wander bij Zwart-Wit28

Cees speelde gedurende de periode van 1965 - 1981  voor het eerste elftal.
327 competitie wedstrijden, 47 bekerwedstrijden en 313 vriendschappelijke wedstrijden. Een totaal van 687 wedstrijden! In 1971 werd Zwart-Wit28 met Cees Wander Algemeen Amateur Kampioen van Nederland.

Hij kreeg op grond van een bestuurlijke beslissing op 31 januari 1981 een aandenken ter gelegenheid van de verbetering van het clubrecord dat stond op naam van Jan Nieuwstraten met 344 wedstrijden. Op 24 januari 1981 bracht Cees dit record na de wedstrijd Be Fair - Zwart-Wit28 (2-2) op 345 wedstrijden.

Lees meer: De voetbalcarriere van Cees Wander bij Zwart-Wit28

De 12e reünie van Oud-Zwart-Witters

  • Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd: dinsdag 08 november 2016 00:12
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 2825

Het is maar goed dat de reünie altijd op een vast moment plaats heeft. Die eerste vrijdag in november staat bij veel mensen in het geheugen gegrift. Dat bleek dit jaar helemaal. Er was iets fout gegaan met de verzending van de uitnodigingen zodat even bij de organisatie de angst toesloeg dat er niemand zou zijn. Toen bleek de trouw van een aantal mensen. Die waren er wel degelijk, uitnodiging of niet. Natuurlijk was de opkomst door de falende communicatie minder dan anders. Toch waren er zo’n 40 getrouwen aanwezig. De sfeer was door het kleinere aantal zeker niet aangetast, integendeel, veel mensen hebben deze reünie ervaren als een van de gezelligste tot nu toe.
In zijn welkomstwoord bleek Jan Sintemaartensdijk vooral blij met de komst van onze ere-voorzitter Henny Troost. Je zou er haast aan gaan twijfelen of hij wel echt 94 is,

Lees meer: De 12e reünie van Oud-Zwart-Witters

Nieuwe website

Een nieuwe website voor een club die al sinds 2004 niet meer actief is op het veld. Je vraagt dan ook af waar doe je het voor?

Ooit zei meneer Troost: "De publicatie van de overlijdensberichten, is een essentieel onderdeel van de instandhouding van de site". Dat is dus een reden, maar wij hopen dat niet alleen deze berichten de oud-Zwartwitters zullen trekken. We hebben dan ook een recente module toegepast, in de rechterkolom vindt U het laatste nieuws op amateur voetbal gebied en onsoranje nieuws! Lees svp dit artikel zodat U snapt wat wel/niet kan.

Lees meer: Nieuwe website

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
388336

Zoeken

Wie is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal