Zoeken

Zoeken

Overlijdensberichten

Overleden Cor van der Pols

Vandaag ontvingen we het bericht dat op 90-jarige leeftijd is overleden COR VAN DER POLS. Er zullen weinig mensen in de vereniging zijn die hem niet hebben gekend, hoewel zijn voetbalcarrière niet bij Zwart-Wit begonnen is. Cor was zelfs al 30 toen hij vanuit TOGR naar Varkenoord kwam. Daar was hij van harte welkom want zijn voetbalkwaliteiten waren reeds bekend. Cor had op dat moment zelfs al een wedstrijd met het nationale zaterdagelftal achter de rug. Uiteindelijk zou hij 7 interlands spelen, waarvan dus 6 in zijn tijd bij Zwart-Wit.

Lees verder, ook details over afscheid welke a.s. vrijdag plaatsvindt.

Lees meer: Overleden Cor van der Pols

RIP Henk Wander

In de maand oktober 2017 kreeg Henk een hersenbloeding en verbleef al enkele maanden in een revalidatiecentrum. Op 29 maart 2018 is Henk Wander overleden. Hij werd in Hilversum gecremeerd.


Wij wensen de familie, vrienden/kennissen sterkte met het verlies.
Henk Wander was voorzitter van onze club was van 1 april 1985 tot 14 november 1986.

Lees meer: RIP Henk Wander

In Memoriam Kees de Haan

Via de pers vernamen wij dat Kees in de leeftijd van 77 jaar is overleden. We wisten al dat hij ernstig ziek was. Jarenlang was Kees een bekende persoon bij Zwart-Wit en dat niet alleen vanwege  zijn lichaamslengte.  Zelfs niet alleen doordat hij jarenlang speaker was bij de wedstrijden van het eerste elftal waardoor vrijwel iedereen zijn stemgeluid kende en herkende.  Nee, dan zouden we zijn grote inzet voor de club tekort doen. In 1968 zien we voor het eerst zijn naam  vermeld bij de redactie van het clubblad. Hij heeft zich daar  vele jaren verdienstelijk gemaakt. Kees had wel iets met het geschreven woord. In het verlengde daarvan werd Kees de PR-man van de club die de contacten onderhield met de pers en bij thuiswedstrijden  de journalisten ontving en hen voorzag van alle informatie die ze nodig hadden.

Lees meer: In Memoriam Kees de Haan

Kees de Haan overleden

Afgelopen zaterdag 27 januari 2018 is na een kortstondig ziekbed oud-zwartwitter, Kees de Haan overleden op 77e jarige leeftijd. Op donderdag 1 februari om 10:45 uur is er in de Petrakerk aan de Pliniusstraat 21 te Rotterdam-Zuid een dankdienst. Na afloop is er de gelegenheid tot condoleren. Ingevolge de wens van Kees zal de begrafenis in besloten kring plaatsvinden.
U kunt ook een berichtje achterlaten op het condoleance register, zie verderop.

Op 17 december 2015 werd Kees de Haan benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Kees was bijna 40 jaar lid van de tuchtcommissie. Op 24 augustus 1994 werd hij bij Zwart-Wit'28 benoemd tot lid van verdienste en hij was in het jaar 1999 ook Voorzitter. Bij Zwart-Wit'28 was hij jarenlang de pr-man, van omroepen tot het maken van de clubbladen! Voor zijn activiteiten bij Zwart-Wit'28 was hij freelance-verslaggever bij dagblad De Rotterdammer.

Lees meer: Kees de Haan overleden

In Memoriam: Henny Troost is overleden

Natuurlijk hebben mensen die contact met hem hadden dit moment aan zien komen. Lichamelijke problemen hielden hem vast in zijn rolstoel.
Zijn geest trok zich niets aan van het proces van veroudering. In het tehuis waar hij de laatste jaren woonde nam hij nog altijd deel aan gemeenschappelijke activiteiten.

Zwart-Wit bestaat al jaren niet meer. Maar wie bij Henny op bezoek kwam, kreeg nauwelijks die indruk.
Zijn visite bestond voor een flink deel dan ook uit mensen van zijn club. Dan herleefden in de gesprekken vaak de oude glorieuze momenten.
En uiteraard soms het verdriet en de woede om het verloren gaan van zijn club. Dat had Henny meer dan wie dan ook aangegrepen. Velen zien hem nog staan voor de tv-camera toen hij zei: ‘Trots dat we het gekund hebben, triest dat het zo af moet lopen’. Je zag hoe hij vocht met zijn tranen. Terecht.

Lees meer: In Memoriam: Henny Troost is overleden

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
483424

Zoeken

Wie is online

We hebben 29 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal