Zoeken

Zoeken

Overlijdensberichten

Erevoorzitter Henny Troost overleden

In de nacht van zondag op maandag is onze Erevoorzitter de heer Henny Troost op 93-jarige leeftijd overleden.
Henny Troost was niet alleen Erevoorzitter van de r.c.v.v. Zwart-Wit'28, maar ook Bondsridder KNVB, Drager van de Erasmusspeld gemeente Rotterdam, Drager Eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau in goud.

A.s. zaterdag 19 augustus 2017 zal om 10 uur in de Dorpskerk aan de Breestraat 13 te Westmaas een dankdienst worden gehouden en hiervoor bent U uitgenodigd.
Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats aan de Manhille te Westmaas.

Lees meer: Erevoorzitter Henny Troost overleden

Overleden Co Kreft-de Kramer

Vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van haar mochten ontvangen, geven wij u kennis van het overlijden van onze lieve moeder, schoonmoeder, oma en partner


Jacoba Adriana Kreft-de Kramer, weduwe van Nico Kreft
in de leeftijd van 80 jaar.De crematieplechtigheid zal plaatsvinden donderdag 20 juli om 10:30 uur in de aula van crematorium "Rotterdam", Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid.

Lees meer: Overleden Co Kreft-de Kramer

RIP Mar van Klaveren

Op 26 november 2016 is oud-zwartwitter Mar van Klaveren overleden (Marius Carolus van Klaveren). Hij is 81 jaar geworden. De crematie heeft overeenkomstig zijn wens in stilte plaatsgevonden.


Op zijn rouwkaart stond de volgende tekst: "Wees niet bedroef om mijn heengaan. Ik heb het fijn met jullie gehad. Vaarwel lieve mensen en herinner mij zoals jullie mij hebben gekend".

Lees meer: RIP Mar van Klaveren

Cees Wander overleden

Ter Kennisgeving

Op 21 november 2016 is onze dierbare man, vader, schoonvader en opa overleden

Cornelis Leendert Wander
~Cees ~


14 november 1948 - 21 november 2016


Het was de wens van Cees om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap. Er zal daarom geen afscheidsplechtigheid zijn.

Lees meer: Cees Wander overleden

RIP Riet Roos

Tijdens de laatste reunie kregen wij het bericht dat Mevrouw Riet Roos is overleden, zij was de vrouw van oud-secretaries Jan Roos van onze club. Zij overleed op 94 jarig leeftijd. De afscheidsplechtigheid werd gehouden op zaterdag 5 November 2016. Lees verder rouwkaart !

Lees meer: RIP Riet Roos

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
399136

Zoeken

Wie is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal