Zoeken

Zoeken

Overlijdensberichten

Lou van der Hoeven overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat in de leeftijd van 92 jaar Lou van der Hoeven plotseling is overleden. Een bericht om even stil van te worden. Helaas kunnen we door de corona niet aanwezig zijn bij de crematie van de man die zoveel voor de club heeft betekend. Hij laat een hele reeks vrienden achter. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies vooral met de aankomende feestdagen.

Lou heeft enorm veel voor Zwart-Wit betekend. In 1955 werd hij trainer van een club waar weinig eer aan te beleven leek. Er werd gespeeld in de 4e klas, zonder veel uitzicht op een betere toekomst. De gezellige oude groep leek die ook iet na te streven en op de trainingen was zelden een compleet elftal aanwezig. Tot er plotseling een groep jonkies zich aandiende die bereid was om, weer of geen weer, op het veld achterin Varkenoord twee keer per week te komen trainen, ook al ontbrak er vooral in de winter een kleedruimte met warm water en behoorlijke verlichting buiten. Het was Lou die de groep wist te enthousiasmeren.

Lees meer: Lou van der Hoeven overleden

Rens de Roon overleden

Afgelopen maandag, 16 november 2020, is overleden op 83 jarige leeftijd Rens de Roon, geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.
Rens voetbalde jaren bij de Vaanclub en hij wordt herinnerd aan zijn positieve instelling, optimisme en warme persoonlijkheid.

Wij wensen de familie veel sterkte bij de komende uitvaart en veel kracht toe om met dit verlies te leren omgaan.

A.s. vrijdag 20 november is de uitvaart live te volgen via de volgende link: https://deuitvaartlive.nl/roon

Tekst van de rouwkaart klik op lees meer >>>

Lees meer: Rens de Roon overleden

RIP Jan van der Spek

Op 27 juni 2020 is overleden Jan van der Spek. Hij was meer dan 40 jaar lid van Zwart-Wit'28 en zat in de jaren zeventig in het bestuur. Bovendien vervulde hij ook nog een aantal andere functies binnen de vereniging. Jan is 83 jaar geworden.

Adrie Wander overleden

Tot onze schrik kregen wij het bericht van de familie dat oud-zwartwitter Adrianus Wander, bij ons allen bekend als ADRIE, op 73-jarige leeftijd is overleden op 4 augustus 2020 na een langdurige ziekte. Adrie speelde totaal 553 wedstrijden voor Zwart-Wit'28, 297 wedstrijden in het eerste elftal.

Langs deze weg condoleren wij de familie, vrienden met dit verlies en wensen hen sterkte toe. A.s. maandag 10 augustus wordt Adrie gecremeerd, de dienst kan je live via internet bijwonen, lees verder voor meer informatie over de crematie en het bijwonen >>>

Lees meer: Adrie Wander overleden

RIP Harrie Baan

Geheel onverwachts is overleden Harrie Baan op zondag 21 juli 2019, in de leeftijd van 74 jaar. Harrie kwam uit een echt Zwart-Wit gezin. Zijn vader had zich enorm ingezet bij de bouw van De Vaan, zijn broer speelde ook bij de club. Zelf speelde Harrie 35 wedstrijden in het eerste elftal en was hij een trouw bezoeker van onze reunies.


Langs deze weg wensen wij zijn echtgenote Els, haar kinderen Jonathan en Benjamin met echtgenotes en kleinkinderen, veel sterkte met dit onverwachte verlies.

Lees meer: RIP Harrie Baan

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
787527

Zoeken

Wie is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal