Zoeken

Zoeken

Overlijdensberichten

Adrie Wander overleden

Tot onze schrik kregen wij het bericht van de familie dat oud-zwartwitter Adrianus Wander, bij ons allen bekend als ADRIE, op 73-jarige leeftijd is overleden op 4 augustus 2020 na een langdurige ziekte. Adrie speelde totaal 553 wedstrijden voor Zwart-Wit'28, 297 wedstrijden in het eerste elftal.

Langs deze weg condoleren wij de familie, vrienden met dit verlies en wensen hen sterkte toe. A.s. maandag 10 augustus wordt Adrie gecremeerd, de dienst kan je live via internet bijwonen, lees verder voor meer informatie over de crematie en het bijwonen >>>

Lees meer: Adrie Wander overleden

RIP Harrie Baan

Geheel onverwachts is overleden Harrie Baan op zondag 21 juli 2019, in de leeftijd van 74 jaar. Harrie kwam uit een echt Zwart-Wit gezin. Zijn vader had zich enorm ingezet bij de bouw van De Vaan, zijn broer speelde ook bij de club. Zelf speelde Harrie 35 wedstrijden in het eerste elftal en was hij een trouw bezoeker van onze reunies.


Langs deze weg wensen wij zijn echtgenote Els, haar kinderen Jonathan en Benjamin met echtgenotes en kleinkinderen, veel sterkte met dit onverwachte verlies.

Lees meer: RIP Harrie Baan

RIP Jannie van Diggelen - van Dongen

Afgelopen donderdag, 2 augustus 2018, overleed Jannie van Diggelen - van Dongen, (weduwe van Ad van Diggelen) op 90-jarige leeftijd.

Wij wensen de familie veel sterkte met het verlies van hun moeder, schoonmoeder en oma.

Woensdag 8 augustus vanaf 11:45 uur is er een afscheidsdienst in de kapel van de Zuiderbegraafplaats - Slinge 50 te Rotterdam-Zuid, waarna de begrafenis aldaar plaatsvindt.
Er is gelegenheid tot afscheid nemen in de bovengenoemde kapel vanaf 11:30 uur. Na de begrafenis is er de mogelijkheid tot condoleren in de ontvangstruimte van de begraafplaats.

Lees meer: RIP Jannie van Diggelen - van Dongen

Overleden Cor van der Pols

Vandaag ontvingen we het bericht dat op 90-jarige leeftijd is overleden COR VAN DER POLS. Er zullen weinig mensen in de vereniging zijn die hem niet hebben gekend, hoewel zijn voetbalcarrière niet bij Zwart-Wit begonnen is. Cor was zelfs al 30 toen hij vanuit TOGR naar Varkenoord kwam. Daar was hij van harte welkom want zijn voetbalkwaliteiten waren reeds bekend. Cor had op dat moment zelfs al een wedstrijd met het nationale zaterdagelftal achter de rug. Uiteindelijk zou hij 7 interlands spelen, waarvan dus 6 in zijn tijd bij Zwart-Wit.

Lees verder, ook details over afscheid welke a.s. vrijdag plaatsvindt.

Lees meer: Overleden Cor van der Pols

RIP Henk Wander

In de maand oktober 2017 kreeg Henk een hersenbloeding en verbleef al enkele maanden in een revalidatiecentrum. Op 29 maart 2018 is Henk Wander overleden. Hij werd in Hilversum gecremeerd.


Wij wensen de familie, vrienden/kennissen sterkte met het verlies.
Henk Wander was voorzitter van onze club was van 1 april 1985 tot 14 november 1986.

Lees meer: RIP Henk Wander

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
745055

Zoeken

Wie is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal