Zoeken

Zoeken

Overlijdensberichten

RIP Jannie van Diggelen - van Dongen

Afgelopen donderdag, 2 augustus 2018, overleed Jannie van Diggelen - van Dongen, (weduwe van Ad van Diggelen) op 90-jarige leeftijd.

Wij wensen de familie veel sterkte met het verlies van hun moeder, schoonmoeder en oma.

Woensdag 8 augustus vanaf 11:45 uur is er een afscheidsdienst in de kapel van de Zuiderbegraafplaats - Slinge 50 te Rotterdam-Zuid, waarna de begrafenis aldaar plaatsvindt.
Er is gelegenheid tot afscheid nemen in de bovengenoemde kapel vanaf 11:30 uur. Na de begrafenis is er de mogelijkheid tot condoleren in de ontvangstruimte van de begraafplaats.

Lees meer: RIP Jannie van Diggelen - van Dongen

Overleden Cor van der Pols

Vandaag ontvingen we het bericht dat op 90-jarige leeftijd is overleden COR VAN DER POLS. Er zullen weinig mensen in de vereniging zijn die hem niet hebben gekend, hoewel zijn voetbalcarrière niet bij Zwart-Wit begonnen is. Cor was zelfs al 30 toen hij vanuit TOGR naar Varkenoord kwam. Daar was hij van harte welkom want zijn voetbalkwaliteiten waren reeds bekend. Cor had op dat moment zelfs al een wedstrijd met het nationale zaterdagelftal achter de rug. Uiteindelijk zou hij 7 interlands spelen, waarvan dus 6 in zijn tijd bij Zwart-Wit.

Lees verder, ook details over afscheid welke a.s. vrijdag plaatsvindt.

Lees meer: Overleden Cor van der Pols

RIP Henk Wander

In de maand oktober 2017 kreeg Henk een hersenbloeding en verbleef al enkele maanden in een revalidatiecentrum. Op 29 maart 2018 is Henk Wander overleden. Hij werd in Hilversum gecremeerd.


Wij wensen de familie, vrienden/kennissen sterkte met het verlies.
Henk Wander was voorzitter van onze club was van 1 april 1985 tot 14 november 1986.

Lees meer: RIP Henk Wander

In Memoriam Kees de Haan

Via de pers vernamen wij dat Kees in de leeftijd van 77 jaar is overleden. We wisten al dat hij ernstig ziek was. Jarenlang was Kees een bekende persoon bij Zwart-Wit en dat niet alleen vanwege  zijn lichaamslengte.  Zelfs niet alleen doordat hij jarenlang speaker was bij de wedstrijden van het eerste elftal waardoor vrijwel iedereen zijn stemgeluid kende en herkende.  Nee, dan zouden we zijn grote inzet voor de club tekort doen. In 1968 zien we voor het eerst zijn naam  vermeld bij de redactie van het clubblad. Hij heeft zich daar  vele jaren verdienstelijk gemaakt. Kees had wel iets met het geschreven woord. In het verlengde daarvan werd Kees de PR-man van de club die de contacten onderhield met de pers en bij thuiswedstrijden  de journalisten ontving en hen voorzag van alle informatie die ze nodig hadden.

Lees meer: In Memoriam Kees de Haan

Kees de Haan overleden

Afgelopen zaterdag 27 januari 2018 is na een kortstondig ziekbed oud-zwartwitter, Kees de Haan overleden op 77e jarige leeftijd. Op donderdag 1 februari om 10:45 uur is er in de Petrakerk aan de Pliniusstraat 21 te Rotterdam-Zuid een dankdienst. Na afloop is er de gelegenheid tot condoleren. Ingevolge de wens van Kees zal de begrafenis in besloten kring plaatsvinden.
U kunt ook een berichtje achterlaten op het condoleance register, zie verderop.

Op 17 december 2015 werd Kees de Haan benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Kees was bijna 40 jaar lid van de tuchtcommissie. Op 24 augustus 1994 werd hij bij Zwart-Wit'28 benoemd tot lid van verdienste en hij was in het jaar 1999 ook Voorzitter. Bij Zwart-Wit'28 was hij jarenlang de pr-man, van omroepen tot het maken van de clubbladen! Voor zijn activiteiten bij Zwart-Wit'28 was hij freelance-verslaggever bij dagblad De Rotterdammer.

Lees meer: Kees de Haan overleden

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
638508

Zoeken

Wie is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal