Zoeken

Zoeken

Het Zwart-Wit'28 Pad is een feit

Zaterdag 12 maart was het zover, zowel de Memorial als het Naampad werd onthuld.

Veel Zwartwitters kwamen op de Onthulling af en het weer was ons ook goed gezind. Het was heerlijk droog en een zonnetje. Na twaalven ging alle aanwezigen op weg naar het naampad.

Voor meer foto's verwijzen wij U naar het Foto album > Sportpark De Vaan > Kies dan voor Onthulling Memorial en Naampad of klik hier -

15-02-2011: Goed nieuws hebben we te melden!
Maanden geleden informeerde Dick Steenstra ons dat er bij het complex van het voormalige R.F.C. een bord is geplaatst met vermelding “R.F.C.-weg” en hij vroeg daarbij, of dat ook iets voor ons kon zijn.  Wij hebben dat bij de e.v. bespreking met dhr. Leussink (lees deelgemeente Charlois) ter kennis gebracht en er zou aandacht aan worden besteed, maar… als oud-ambtenaar weet ik dat die molens langzaam malen. Hoewel wij dat op de agenda voor 7 februari hadden vermeld, kon dhr. Leussink nog niets positiefs melden, want het had nogal wat voeten in de aarde voor zo’n bord klaar was.

De werkgroep nam toen het initiatief en stelde voor, zelf voor zo’n gebruikelijk naambord te zorgen en het ook zelf aan de in het pad geplaatste lantaarnpaal aan te brengen. Met twee deskundigen als Henny Brandenburg en Jan Oorebeek is dat een fluitje van een cent. Wat wij niet hadden verwacht gebeurde. De heer Leussink gaf toestemming.

Henny en Jan hebben overleg gepleegd en ik kan U nu melden dat het bord over een week wordt geleverd en dat Henny en Jan er borg voor staan dat dit op zaterdag 12 maart a.s. bevestigd is. Het pad van onze achteringang bij BZC’95 tot aan de voorzijde bij de voetgangersbrug is per heden benoemd tot Zwart-Wit’28-pad.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
640769

Zoeken

Wie is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal