Zoeken

Zoeken

Reactie ontvangen uit Spakenburg

M.b.t. de onthulling van ons Memorial, ontvingen we tal van reacties van bevriende verenigingen. Een aantal was ook vertegenwoordigd, zoals o.a. T.O.G.R. met 2 bestuursleden. Schriftelijk ontvingen we ook een aantal reacties, waaruit ik die uit Spakenburg U niet wil onthouden.

Van de vereniging Spakenburg ontvingen we een hartelijke brief van Mevr. Hartog (die ook aanwezig was bij onze laatste competitiewedstrijd) waarin zij de goede verstandhouding tussen beide verenigingen beklemtoonde en haar spijt uitsprak dat de onderlinge ontmoetingen thans tot het verleden behoren.

Van IJsselmeervogels ontvingen we een e-mail van Jan Vedder waarvan ik U de inhoud niet wil onthouden.
Jan schrijft als volgt: Elke keer als ik iets lees over Zwart-Wit’28, krijg ik een gevoel van weemoed naar vroegere tijden. Ik heb als speler vele malen tegen jullie mogen spelen. Dat waren altijd fantastische wedstrijden, met spelers die nog respect hadden voor elkaar. Ik heb daar dan ook heel veel leuke herinneringen aan. Niet alleen aan de spelers, maar ook aan het bestuur.
Door ziekte ben ik niet in de gelegenheid om naar Rotterdam te komen. Iedereen dan ook de hartelijke groeten van Jan Vedder, oud speler en erelid van IJsselmeervogels.
Deze mail typeert de toenmalige onderlinge verhoudingen. Ik kan Jan garanderen dat die weemoedige herinneringen wederzijds zijn.

Henny  Troost.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
624504

Zoeken

Wie is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal