Zoeken

Zoeken

De 12e reünie van Oud-Zwart-Witters

  • Categorie: Reunies
  • Gepubliceerd: dinsdag 08 november 2016 00:12
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 14688

Artikelindex

Het is maar goed dat de reünie altijd op een vast moment plaats heeft. Die eerste vrijdag in november staat bij veel mensen in het geheugen gegrift. Dat bleek dit jaar helemaal. Er was iets fout gegaan met de verzending van de uitnodigingen zodat even bij de organisatie de angst toesloeg dat er niemand zou zijn. Toen bleek de trouw van een aantal mensen. Die waren er wel degelijk, uitnodiging of niet. Natuurlijk was de opkomst door de falende communicatie minder dan anders. Toch waren er zo’n 40 getrouwen aanwezig. De sfeer was door het kleinere aantal zeker niet aangetast, integendeel, veel mensen hebben deze reünie ervaren als een van de gezelligste tot nu toe.
In zijn welkomstwoord bleek Jan Sintemaartensdijk vooral blij met de komst van onze ere-voorzitter Henny Troost. Je zou er haast aan gaan twijfelen of hij wel echt 94 is,

want toen hij even het woord kreeg, vatte hij alles wat hij op zijn hart had zelfs heel compact in een enkele zin samen en toen hij daarop repliek kreeg, sloeg hij heel alert onmiddellijk terug.  Alles in de goede harmonie die we rondom plagerijen in een voetbalclub gewend zijn.


Twee mensen, Jan van der Wel en Dick Steenstra hadden de moeite genomen om te melden dat ze dit jaar helaas verhinderd waren.


Zoals gebruikelijk werden de namen genoemd van de leden die in het afgelopen jaar zijn overleden. Dit jaar betrof dat Hanna Wijgand-Van der Wel, Piet van Prooyen, Dien Husselman, Jan Gravesteyn en Riet Roos, de weduwe van onze voormalige wedstrijd-secretaris Jan Roos.


Anja Eisses kwam nog even terug op de nooit aangekomen uitnodigingen en beloofde dat we niet zouden rusten voor we de oorzaak daarvan hadden opgespoord.
Nog een paar uur lang is er gepraat, moest iedereen weten hoe het na een jaar met iedereen gaat en kwamen de verhalen weer los over gemiste strafschoppen, onverdiende nederlagen en alles wat de gouden jaren van Zwart-Wit hadden geboden aan voetbal en aan vriendschap.
Jan Sintemaartensdijk

 

Onze oproep aan een ieder geef uw emailadres eventjes door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's van deze avond met dank aan fotografe Anja van Dorp-Eisses

 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
875793

Zoeken

Wie is online

We hebben 9 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal