Zoeken

Zoeken

De 13e Reünie van oud-leden Zwart-Wit

  • Categorie: Reunies
  • Gepubliceerd: dinsdag 14 november 2017 00:40
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 9406

Artikelindex

De commissie die de jaarlijkse reünie organiseert heeft wel even in spanning gezeten. Vorig jaar was er iets misgegaan met de persoonlijke uitnodigingen en daardoor viel toen de opkomst tegen. Die fout was gelukkig hersteld. Wel vroegen sommigen zich af of de opkomst beïnvloed zou worden omdat velen elkaar nog onlangs ontmoet hadden bij de uitvaart van Henny Troost.

Het viel allemaal gelukkig mee. Er waren ruim 50 oud-leden aanwezig op de inmiddels traditionele eerste vrijdag in november. Het gaat te ver om namen te noemen, hoewel ik voor één persoon een uitzondering maak. Dat is voor Lou van der Hoeven, onze trainer in de jaren vijftig en vriend van Henny Troost. Hij is steeds weer het middelpunt van de groepjes die zich automatisch vormen in de kantine van BZC.


Een vast punt is altijd weer het noemen van de namen van hen die in het afgelopen jaar zijn overleden. Het waren er deze keer vijf, t.w. Hans Zoetmulder, Cees Wander, Mar van Klaveren, Co Kreft en Henny Troost. Uiteraard kunnen wij alleen noemen wat aan ons is bericht door de familie. Wij konden hen gedenken met de aanwezigen. Die hebben we de vraag voorgelegd of het na zoveel jaren nog zin heeft om volgend jaar weer bij elkaar te komen. Van de aanwezigen stemden er 48 met ‘ja’ en slechts 2 vonden het niet meer zinvol. Bijna iedereen had meegestemd ook al konden sommigen niet snel tot een besluit komen en hadden blanco gestemd. Aan het eind van de reünie was iedereen het er over eens dat het niet meer zo druk was als enkele jaren geleden, maar dat de sfeer daar niet onder had geleden en het zelfs een van de gezelligste van de laatste jaren was.

Met dank aan Anja Eisses voor de foto's!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
863143

Zoeken

Wie is online

We hebben 18 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal