Zoeken

Zoeken

1e Reunie op 4 november 2005

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Op vrijdag 4 november 2005 vond de eerste officiële reünie van de leden van de RCVV Zwart-Wit’28 plaats in de kantine van BZC’95, welke ruimte belangeloos door het bestuur van deze vereniging beschikbaar werd gesteld.

Voorafgaande aan deze bijeenkomst werd er een wedstrijd gespeeld tussen een “wit” en een “zwart” team, waarvan de shirts beschikbaar werden gesteld door Ton Viergever.

 

Het weer was perfect en onder leiding van scheidsrechter Cees Brouwer werd er afgetrapt door 16 mannen en 2 vrouwen, eerlijk verdeeld over beide teams. In de eerste helft opende landskampioen 1971 Ton Viergever voor Zwart de score. Na de hervatting maakte Rob van Zweden voor Wit gelijk. Hierna liep Zwart door doelpunten van Loek Bal, Jeroen Hoek en Sherifa Dorder uit naar een verdiende 4-1 overwinning.

Er stonden toch nog aardig wat toeschouwers langs de lijn en nadat de spelers/speelsters gedoucht en wel de kantine betraden, opende Ere-Voorzitter Henny Troost de bijeenkomst en vroeg om een minuut stilte voor de oud-leden die ons de afgelopen maanden ontvallen zijn. Na zijn openingswoord overhandigde hij de microfoon aan de laatst in functie zijnde voorzitter van onze vereniging, Jan Oorebeek die de aanwezigen een stukje voorlas uit ons allereerste clubblad, getiteld “communicatie”.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854459

Zoeken

Wie is online

We hebben 25 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal