Zoeken

Zoeken

1e Reunie op 4 november 2005

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Op vrijdag 4 november 2005 vond de eerste officiële reünie van de leden van de RCVV Zwart-Wit’28 plaats in de kantine van BZC’95, welke ruimte belangeloos door het bestuur van deze vereniging beschikbaar werd gesteld.

Voorafgaande aan deze bijeenkomst werd er een wedstrijd gespeeld tussen een “wit” en een “zwart” team, waarvan de shirts beschikbaar werden gesteld door Ton Viergever.

 

Het weer was perfect en onder leiding van scheidsrechter Cees Brouwer werd er afgetrapt door 16 mannen en 2 vrouwen, eerlijk verdeeld over beide teams. In de eerste helft opende landskampioen 1971 Ton Viergever voor Zwart de score. Na de hervatting maakte Rob van Zweden voor Wit gelijk. Hierna liep Zwart door doelpunten van Loek Bal, Jeroen Hoek en Sherifa Dorder uit naar een verdiende 4-1 overwinning.

Er stonden toch nog aardig wat toeschouwers langs de lijn en nadat de spelers/speelsters gedoucht en wel de kantine betraden, opende Ere-Voorzitter Henny Troost de bijeenkomst en vroeg om een minuut stilte voor de oud-leden die ons de afgelopen maanden ontvallen zijn. Na zijn openingswoord overhandigde hij de microfoon aan de laatst in functie zijnde voorzitter van onze vereniging, Jan Oorebeek die de aanwezigen een stukje voorlas uit ons allereerste clubblad, getiteld “communicatie”.


 

 

Het organisatie comité dat zeer veel voorbereidende werkzaamheden heeft verricht om deze avond tot een succes te maken, had zich de afgelopen weken toch ergens een klein beetje zorgen gemaakt over hoe de avond zou verlopen, omdat het natuurlijk niet bekend was hoeveel leden de diverse aankondigingen op de website en in de kranten hadden gelezen.

Maar op de avond zelf bleek deze vrees totaal ongegrond. Meer dan 200 oud-leden hadden de gang richting sportpark De Vaan gemaakt en vermaakten zich uitstekend met het begroeten van oude vrienden/vriendinnen en bekenden en het ophalen van herinneringen.

Vanuit alle jaren en vanuit alle elftallen en commissies stonden er “zwartwitters” met elkaar te praten en te lachen. Spelers van het “gouden” elftal uit de jaren zeventig, spelers van het eerste elftal van de laatste jaren, speelsters van het allereerste begin en speelsters die de laatste seizoenen bij onze vereniging hebben meegemaakt, oud-bestuursleden, kantinemedewerkers en velen die hun steentje aan de club hebben bijgedragen. Allen hadden het prima naar hun zin en eigenlijk was iedereen het erover eens dat dit niet een éénmalig gebeuren moest zijn.

 

Kortom, het was een geweldige avond en wederom werd bevestigd wat een unieke vereniging de RCVV Zwart-Wit’28 toch altijd geweest is en ook altijd zal blijven !

 

 


 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
863136

Zoeken

Wie is online

We hebben 5 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal