Zoeken

Zoeken

2e Reunie op 3 november 2006

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Op vrijdag 3 november 2006 vond de tweede officiële reünie van de leden van de RCVV Zwart-Wit’28 plaats in de kantine van BZC’95, welke ruimte weer belangeloos door het bestuur van deze vereniging beschikbaar werd gesteld. Dit jaar werd het openingswoord gehouden door Jan Sintemaartensdijk, ere-voorzitter Henny Troost kon niet aanwezig zijn bij de opening, maar was later toch aanwezig. Namens de initiatiefgroep bedankte Jan de voorzitter,Cock v.d. Weck, van BZC voor het ter beschikking stellen van de kantine, de barleden, de vrouwen die de hapjes rond brachten, en natuurlijk iedereen die aanwezig was. Er werd stilgestaan bij die oud-zwartleden (Piet van Oost) die in het jaar 2006 overleden zijn. 

Jan meldde tevens dat de initiatiefgroep elk jaar zal evalueren of er een reunie zal worden gehouden. Dit jaar was de opkomst een succes te noemen. De meesten hadden verwacht dat velen niet zouden komen. Toch was het op een gegeven moment vol in de kantine van BZC en werd er zo'n 175 oud-leden geteld. Minder vrouwelijke leden dan bij de 1e reunie, maar er waren hiervoor weer anderen die bij de 1e reunie er niet bij waren. Zo werden scheidsrechters gespot en mensen van de KNVB! Iedereen had het naar zijn zin.

Helaas werd de wedstrijd voorafgaand aan de reunie tussen "wit" en "zwart" afgelast vanwege het slechte weer. Rond een uur of 12 werden de laatste drankjes genuttigd!

Wanneer de 3e reunie plaats zal vinden, zal een dezer weken op de Zwart-Wit'28 site vermeld worden.

 


Openings door Jan Sintemaartensdijk

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854462

Zoeken

Wie is online

We hebben 6 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal