Zoeken

Zoeken

3e Reunie op 2 november 2007

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman
De opening werd om 20.00 uur verricht door Henny Troost, die in zijn openingswoord dank bracht aan het bestuur van B.Z.C.95 voor de wederom verleende gastvrijheid, terwijl er tevens een bloemenhulde was voor 4 gedecoreerden uit die vereniging die waren begiftigd met de Erasmusspeld van de Gemeente Rotterdam. 
Na een welkom aan allen, werd speciaal welkom geheten Ger v.d. Heuvel ( zoon van één der oprichters en oud-erevoorzitter van de vereniging) en zijn vrouw, die de verre reis vanuit Coevorden hadden gemaakt. De grote verdiensten van zijn vader voor de club werden nog eens voor het voetlicht gehaald.

Tevens belichtte hij de realiteit van het heden door mede te delen dat de curator via een brief aan Anton Boor (de laatste penningmeester) in overleg met de rechter-commissaris had besloten het faillissement van de club te beëindigen. Door dit besluit komt de naam van Zwart-Wit`28 vrij. Hij had geluiden vernomen over een eventuele doorstart. Maar zo stelde hij, bezint eer ge begint. Ten diepste was het gebrek aan kader de oorzaak van onze ondergang. 

Ies Westplate had een origineel Zwart-Wit`28 shirt voor een verloting beschikbaar gesteld, alsmede een shirt met opdruk van de B.V.R groep. De trekking werd verricht door Ad van Diggelen en Paul van Donk. De gelukkige winnaars waren Wim Kouwenhoven en Martine Wolters (zie foto's hieronder).
Daarna ontsponnen zich de gesprekken en verhalen in een sfeer die weldadig aandeed. Zo ongedwongen met vaak vragende gezichten als er weer een persoon uit een ver verleden zich meldde, met daarna de gulle lach en de opmerking van “wat heb jij een dikke k… gekregen”. Ik had het moeten weten, zei Jan Oorebeek bij herhaling, toen hij peinzend het gezicht van Ger v.d. Heuvel bestudeerde en het wel herkende, maar niet op de naam kon komen. 

 


De heer Troost opent de 3e reunie!


Het originele Zwart-Wit'28 shirt

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854467

Zoeken

Wie is online

We hebben 6 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal