Zoeken

Zoeken

4e Reunie op 7 november 2008

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Om klokke 20.00 uur opende Henny Troost de bijeenkomst voor al diegenen die van heinde en ver naar Sportpark “De Vaan” waren gekomen om elkaar te ontmoeten.
De verste reis werd gemaakt door onze webmaster Saskia v.d. Velde, n.l. vanuit Singapore. Het was de eerste keer dat zij aanwezig kon zijn. Zij werd voor haar
plichtsgetrouwe en vakkundige taakvervulling terecht in de schijnwerper geplaatst met een attentie en bloemen en door de aanwezigen beloond met een klaterend applaus. Terecht memoreerde Henny dat zij de levensader van onze vereniging is, waardoor wij van het wel en wee van velen dagelijks op de hoogte kunnen blijven.

Daarna werden diegenen herdacht die, op welke wijze dan ook, aan Zwart-Wit’28 geliëerd waren en ons sinds de laatste reünie waren ontvallen. Dat waren Leen Hoogerwerf, Dick Boer, Cock Flokstra, Ben Oorebeek jr, Bert Versteeg, Mevr. Bep van Keulen en Mevr. Lenie v.d. Hoeven.

In zijn openingswoord heette hij een ieder welkom en schetste in korte bewoordingen het bezoek dat een aantal oud-leden van Zwart-Wit’28 had gebracht aan de nieuwe accommodatie van Quick-Boys en de schrille huidige tegenstelling. Gedane zaken nemen echter geen keer. 

Na een woord van dank aan het bestuur van BZC`95 voor hun medewerking en aan Miep en Kees Kool voor hun tomeloze inzet bij de organisatie, werd stil gestaan bij de e-mail van Peter en Manja Diepstraten, waarin via Susan Husselman werd medegedeeld dat zij wegens de ernstige uitzichtloze ziekte van Manja niet aanwezig konden zijn. Tenslotte wenste hij een ieder een fijne avond toe.

Het werd ook een fijne avond, waarbij talrijke herinneringen werden opgehaald. De opmerking van : “ Hoe is het met jou”, werd vele malen vernomen. Dat is ook niet verwonderlijk, als je helemaal uit Zweden komt. Dat veel praten ook dorstig maakt bleek later op de avond toen het tapbier op was en er werd overgeschakeld naar flesjes. Zo rondkijkend waren er tal van geledingen van onze vereniging vertegenwoordigd. Wat te zeggen van de tafel van de oude kantine-dames, variërend in de leeftijd van 80 tot 92 jaar. Uniek.

 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854468

Zoeken

Wie is online

We hebben 9 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal