Zoeken

Zoeken

5e Reunie op 6 november 2009

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Het is voor de Initiatiefgroep die deze reünie organiseert, altijd weer in spanning afwachten hoevelen gehoor geven aan de oproepen via e-email, pers en overige publicaties. Want tenslotte bepaalt de opkomst of er het volgende jaar weer een reünie wordt georganiseerd; of dat we een jaartje pas op de plaats moeten maken. Gelukkig was het wederom boven verwachting. Ruim 130 personen waren aanwezig. Voeg daarbij dat bijna 20 mensen de moeite hadden genomen zich schriftelijk af te melden i.v.m. onvoorziene omstandigheden. 

Daarom kunnen we nu al zeggen dat ook volgend jaar weer een reünie wordt gehouden, en wel op vrijdag 5 NOVEMBER 2010. Inloop vanaf 19.30 uur. Opening 20.00 uur.

Triest was het dat Kees Kool, die met vrouw Miep verreweg het grootste deel van de voorbereiding voor hun rekening nemen, in de middag vóór de bijeenkomst ziek moest afhaken. Gelukkig was Miep er wel en was Jaap Stad een trouwe stand-in. Van heinde en ver kwamen de reünisten binnen. Zelfs vanuit Singapore, Zweden en België (Kalmthout); en wat te zeggen van de mensen uit Hardenberg en Coevorden; en Koewacht, Stavenisse en Bruinisse (Zeeland) en Zwanenburg die na afloop toch nog een verre reis voor de boeg hadden.

 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854472

Zoeken

Wie is online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal