Zoeken

Zoeken

6e Reunie op 5 november 2010

Artikelindex

Bron foto's Susan Husselman

Op vrijdag 5 november 2010, werd de 6e reünie van Zwart-Wit`28 gehouden voor leden en al diegenen die Zwart-Wit’28 een warm hart toedragen. 
Bij binnenkomst was het voor velen een vreemd gezicht dat zij niet werden verwelkomd door Miep en Kees Kool, maar door het duo Dick Steenstra en Jaap Stad. De reden hiervan was een feestelijke, want Miep was jarig en wilde die dag (terecht) in het gezin doorbrengen. Namens de organisatie werd Miep via een bloemenhulde gefeliciteerd, maar het was toch even vreemd.

Voor de werkgroep die de organisatie voor haar rekening neemt, is het altijd weer een vraag: “Hoeveel zouden er komen”. Elk jaar is het ook weer een verrassende opkomst. Het leek dit jaar bij de opening ietwat minder, maar
gedurende de gehele avond bleven de gasten binnenkomen. Zelfs om 22.00 uur rolde er nog een ploeg met o.a. Bennie Rüter (wiens vader trouw supporter van zijn zoon en Zwart-Wit’28 was), en als topatleet bij de senioren, op ruim 70 jarige leeftijd, nog Nederlandse records op de hele en halve marathons en ook kortere afstand, breekt als luciferhoutjes. Dennis Jansen en Patrick Thijssen behoorden ook bij die groep. In totaal zullen er ca 125 personen geweest zijn. En ontbrak ook onze verste genodigde uit Zweden, Roy Lindhout weer niet.

Hierdoor is tevens vastgesteld dat er komend jaar wederom een reünie wordt wordt gehouden op  VRIJDAG 4 NOVEMBER 2011.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
875797

Zoeken

Wie is online

We hebben 16 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal