Zoeken

Zoeken

7e Reunie op 4 november 2011

Artikelindex

Het is voor de Initiatiefgroep altijd weer een spannende vraag. Hoe groot zal de opkomst zijn? Dit jaar vooral, omdat we in maart reeds een grote opkomst bij het Memorial hadden en de 70e verjaardag van Joop Barendregt in augustus ook een soort Zwart-Wit’28 reünie was.
Na een trage aanloop kwam er echter vanaf 19.55 uur een stormloop op gang.
Dankzij een storing van de microfoon, waardoor de opening iets werd vertraagd, konden toch alle aanwezigen van de opening kennis nemen.

Ondergetekende heette met grote blijdschap, de aanwezige Zwart-Wit’28 vrienden en vriendinnen van harte welkom. De kantine was weer goed vol met meer dan 100
aanwezigen. Hij schetste dat de bijdragen aan het Memorial klare taal spraken, voor wat betreft de betrokkenheid van de leden bij de club. Klik op lees meer >>>

Laat een berichtje achter in het Gastenboek als u bent geweest!

vervolg foto's door Susan Husselman

Alvorens over te gaan tot het doen van enkele mededelingen, werd eerst stil gestaan bij diegenen, die ons sedert de laatste reünie zijn ontvallen. In chronologische volgorde van overlijden waren dat:
De heer I.J. Koole, Dick van Tuil, mevrouw Wil van der Waal-Barendrecht, Joop Hak, Pauli Visser, Koen Zonnevylle en IJsbrand Nederlof. In diepe stilte werden zij herdacht.

Hierna volgden de mededelingen.

Als lid van de Initiatiefgroep is toegetreden Dick Steenstra. Dick heeft op het gebied van verenigingswerk zijn sporen al ruimschoots verdiend. Enige verjonging was wel wenselijk. Dick was deze avond gelijk al in functie. Goede wijn behoeft geen krans.
Henny Brandenburg was met het goede idee gekomen om deze avond, via een beamer, alle genomen foto’s van de onthulling van het Memorial te vertonen. Anne Faasse had ruim 100 foto’s genomen en het sticky waarop zij stonden ter beschikking gesteld. Jos Parren zorgde voor een laptop en de bekabeling. Het was een goed idee, dat ten zeerste werd gewaardeerd.
B.Z.C.’95 werd gefeliciteerd met het vorig seizoen behaalde kampioenschap. Tenslotte werd Cock v.d. Weck, oud-voorzitter van B.Z.C.’95 gefeliciteerd met zijn Koninklijke onderscheiding. Hij werd voor zijn verdienste voor het voetbal in het algemeen, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
875819

Zoeken

Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal