Zoeken

Zoeken

9e Reunie op 1 november 2013

  • Categorie: Reunies
  • Gepubliceerd: zaterdag 02 november 2013 13:43
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 10139

Artikelindex

Met dank aan Fotografe Susan Husselman

 

Tijdens een grote verkeerschaos in wijde kring rondom Rotterdam, heeft “onze” reünie toch ongestoord doorgang kunnen vinden. Gelet op die chaos werd de bijeenkomst een half uur later geopend dan gewoonlijk.

Wat te zeggen van de rit er naar toe van Ger v.d. Heuvel (zoon van de oprichter en oud-erevoorzitter van de club). Hij was om 16.30 uur uit het Drentse land vertrokken en arriveerde om 20.30 uur. Hij stond, zo verhaalde hij, reeds bij Utrecht in de file. Dan moet zo`n reünie toch voor velen meer betekenen dan een kop koffie en een biertje.

 

Een rondwandeling door de kantine met bijbehorende gesprekken leerde mij dat de aanwezigen overal uit den lande vandaan kwamen.Uit Zeeland, uit Drenthe, uit Gelderland. Roy Lindhout, met zijn jongste dochter, spande de kroon vanuit Zweden! Het kan niet elk jaar zo zei hij, maar toch wel regelmatig..

 

 

 

Om 20.30 uur werd de opening door mij verricht met het gebruikelijke welkomst woord, een herdenking van diegenen die ons sedert de vorige reünie ontvallen zijn, een dankwoord aan het bestuur van B.Z.C.`95 en Miep en Kees Kool, die 80% van de .organisatie voor hun rekening nemen.
Een welgemeend applaus was hun deel.

 

Natuurlijk, we worden er regelmatig via de website mee geconfronteerd dat veel ouderen en trouwe bezoekers van de reünie ons ontvallen, maar gelet op het gegeven dat het aantal bezoekers/deelnemers de laatste jaren vrij constant blijft, bewijst dat ook de generatie van na-Varkenoord bij de club de sfeer en het klimaat hebben aangetroffen waaraan zij ook thans nog dankbare herinneringen koesteren.

Er waren toch weer zo`n 100 bezoekers en vanuit deze ervaring kunnen we nu reeds
stellen dat op VRIJDAG  7  NOVEMBER   2 0 1 4 de 10e reünie wordt gehouden. Inloop 19.30, aanvang 20.00 uur.

Hopelijk kunnen we dan weer een voetbalwedstrijd organiseren tussen
twee Zwartwitte dameselftallen. Want dat was vorig jaar zo’n enorm succes! Of wellicht dat de heren het komende jaar een balletje willen gaan trappen. Een mix is natuurlijk ook mogelijk.

 

 

 

 

Heb je intussen een e-mailadres?
Geef het door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Initiatiefgroep RCVV Zwart-Wit'28:
Henny Troost
Anja van Dorp-Eisses
Henk van den Berg
Jan Sintemaartensdijk
Saskia van Oorschot-v.d.Velde
Dick Steenstra
Kees en Miep Kool

 

Voor nog meer foto's klik op vervolgpagina

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
875823

Zoeken

Wie is online

We hebben 19 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal