Zoeken

Zoeken

11e Reünie op 6 november 2015

  • Categorie: Reunies
  • Gepubliceerd: zaterdag 07 november 2015 13:45
  • Geschreven door Jan Sintemaartensdijk
  • Hits: 7258

Artikelindex

Het was even wat vreemd om niet welkom te worden geheten door Henny Troost. In zijn plaats stond daar nu oud-bestuurslid Jan Sintemaartensdijk die begon met te zeggen dat ook hij er even aan moest wennen. Maar gelukkig was Henny er zelf ook en de hele avond was het druk rondom de plek waar hij zat.Twee zaken waren er te melden. In de eerste plaats dat er overwogen was om de reünie een iets andere vorm te geven, maar dat een enquête had uitgewezen dat het beter was om gewoon op de huidige manier verder te gaan. Ten tweede dat er na de tiende reünie gevraagd was of er nog een volgende zou komen of dat we het hierbij zouden laten.
De commissie heeft besloten door te gaan op de manier zoals we dat indertijd hadden vastgesteld, namelijk verder gaan zolang er belangstelling is en deze jaarlijks beoordelen.

Lees verder en vele foto's geplaatst met dank aan fotograaf Anne Faasse >>>>>>>>

.


Dat er nog altijd belangstelling is, blijkt niet alleen uit de nog altijd rond de 70 aanwezigen, maar ook uit het feit dat sommige afwezigen de moeite hadden genomen om te melden dat ze helaas dit jaar verhinderd waren.
Ze werden allemaal met name genoemd. Twee van hen kregen even extra aandacht. Toevallig waren het twee oud-voorzitters, namelijk Henk van den Berg en Joop Dekkers die allebei net een hartoperatie achter de rug hebben.
Er lagen kaarten klaar om hun beterschap te wensen. Heel wat aanwezigen steunden die wensen door hun naam eraan toe te voegen.

Een aangrijpend moment is altijd weer de helaas jaarlijks terugkerende herdenking van hen die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn.
Het betrof deze keer zes oud-leden. Hun namen werden genoemd met van iedereen de leeftijd en een korte toevoeging over hun persoon:
Wim Thijsebaard (68), Mies Barendrecht-de Roock (87), Mart Troost-Bakker (92), Leen Viskil (72), Jaap Stad (79) en Bill Tukker (54).Een bijzondere toevoeging aan de avond was de verkoop van een aantal boeken over het zaterdagvoetbal. We hadden die gekregen van de weduwe van de onlangs overleden Loek Laurman. Zij schonk de boeken aan Zwart-Wit.

De commissie besloot om de boeken te verkopen voor 2 euro en de opbrengst te storten in de kas van de reünie.Hoewel het dus iets minder druk was dan de vorige keer, aan het eind roemden velen de sfeer van de avond die ze nog gezelliger vonden dan voorheen.

En dat geeft weer hoop voor de volgende keer.

 

Tijdschriften

Stats

Artikelen bekeken hits
854461

Zoeken

Wie is online

We hebben 5 gasten en geen leden online

Wijzig de Taal